Φινέτσα σε μορφή κολιέ!

Τα γυναικεία κολιέ του Amor Amor είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Με εντυπωσιακά σχέδια, ασημένια ή ατσάλινα, με αλυσίδες, πέρλες, πέτρες  ή χωρίς, θα αναδείξουν κάθε σας εμφάνιση. Εξερευνήστε την πλούσια online συλλογή και ανακαλύψτε φθηνά κρεμαστά λαιμού και φο μπιζού, τσόκερ, μακριά ή κοντά, μενταγόν-σταυρό και άλλα πολλά χειροποίητα κοσμήματα, που θα ολοκληρώσουν κάθε σας εμφάνιση. Επιλέξτε εκείνο που ικανοποιεί τις ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο και κάντε το δικό σας, με ένα click σε πολύ προσιτές τιμές!

Κολιέ με πέρλες για ασύγκριτη κομψότητα!

Τα κολιέ με πέρλες και μαργαριτάρια είναι για εσάς που θέλετε να έχετε μια πιο σικάτη εμφάνιση, είτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε σε συγκεκριμένες περιστάσεις που απαιτούν πιο επίσημη εικόνα. Στο Amor Amor θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα γυναικεία φο μπιζού, ατσάλινα ή μαργαριταρένια με μικρές ή μεγαλύτερες πέρλες, σε τιμές πολύ προσιτές, για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Κολιέ με καρδιά, που θα λατρέψετε!

Τα κολιέ με καρδιά, αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα, που μπορείτε να φορέσετε είτε μόνο του είτε συνδυαστικά με κάποιο άλλο σχέδιο. Το Amor Amor περιλαμβάνει στη συλλογή του μια μεγάλη ποικιλία από μενταγιόν καρδιά, ασημένια ή από ατσάλι. Με διπλή καρδούλα, με κόκκινη καρδιά ή με Swarovski, με κλειδί και καρδιά ή σε άλλο σχέδιο της αρεσκείας σας, είναι διαθέσιμα σε πολύ οικονομικές τιμές για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στον λαιμό σας. Επισκεφθείτε το amoramor.gr, επωφεληθείτε από την άμεση εξυπηρέτηση και τη μεγάλη προϊοντική ποικιλία και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα click!

Σχετικά